Здорове середовище в вашому автомобілі: Антибактеріальна обробка за спеціальною ціною*

Система кондиціонування автомобіля, хоч і забезпечує комфортне середовище під час подорожей, часто стає місцем для поширення бактерій та грибків. Це може призводити не лише до алергічних реакцій, але й до серйозних захворювань. Найбільше мікроорганізмів збирається у салоні автомобіля, де можуть накопичуватися пил, дим від цигарок та інші забруднення зовнішнього середовища.

Лексус сервіс Кривий Ріг "Алмаз Сістем" рекомендує регулярно проводити профілактичну антибактеріальну обробку та заміну фільтрів системи кондиціонування, щоб уникнути ризику зараження.

Пропонуємо вам скористатися нашою спеціальною пропозицією на антибактеріальну обробку за ціною всього 500 грн., у порівнянні зі звичайною ціною 740 грн.

Наша антибактеріальна обробка гарантує повне видалення неприємних запахів та забруднень з салону вашого авто, створюючи чисте та свіже середовище для вас та вашої родини.

Забезпечте безпечну та здорову подорож з Лексус сервіс Кривий Ріг "Алмаз Сістем". Звертайтеся до нас сьогодні та скористайтеся цією вигідною пропозицією!

 

*Ціни вказані з урахуванням ПДВ.

* Під вигідною пропозицією мається на  увазі знижка ціни, розрахована від попередньої вартості запчастини, що діяла станом на 06.05.2024р.

*Ціни вказані за запасну частину, з урахування вартості робіт.

* Не є публічною офертою. За більш детальною інформацією звертайтеся до фахівців відділу Авторизованого сервісного центру Лексус у Кривому Розі «Алмаз Сістем».

 

Офіційний сервісний центр Лексус у Кривому Розі

Довіряйте нашим експертам — ми піклуємося про Вашу безпеку!

Запис на обслуговування: https://service.kryvyi-rih.lexus.ua/request

пр-т Миру, 5Е, м.Кривий Ріг.

Тел.: 0564043000