Шиномонтаж та Зберігання від Лексус Сервіс Кривий Ріг

Зимовий сезон наближається, і це означає, що час готувати свій автомобіль до зустрічі снігу та ожеледиці. Важливо впевнитися, що ваші шини готові до будь-яких дорожніх умов, і ми тут, щоб вам у цьому допомогти!

Якісний шиномонтаж є одним із найважливіших аспектів технічного обслуговування автомобіля. Шини — це ключові складові автомобіля, які забезпечують зчеплення з дорогою та безпеку під час руху.Наш сервіс обладнаний спеціальним обладнанням, яке дозволяє швидко та якісно замінити шини, а також виконувати всі типи ремонтних робіт.

Вартість шиномонтажу*:

  • Діаметр 16" — 888 грн.
  • Діаметр 17-19" — 1016 грн.
  • Діаметр 20+" — 1243 грн.

 

Шинний готель.

Ми розуміємо, що не завжди є місце для зберігання вашого комплекту шин. Тому у нас є послуга шинного готелю, що дозволить вам зберігати свої шини в ідеальних умовах без зусиль.

Вартість шинного готелю* — 1 грн./день за одне колесо, що складає — 4 грн./день за комплект з чотирьох шин.

Зберігайте свої шини в ідеальному стані та готові до будь-яких сезонних викликів разом з Лексус Сервіс Кривий Ріг. Наші послуги забезпечать вам безпеку та комфорт під час кожної поїздки.

Запишіться на шиномонтаж та скористайтеся нашим шинним готелем вже сьогодні. Ваш Lexus заслуговує на найкращий догляд!

Для запису та додаткової інформації звертайтеся за телефоном:

+380 (56) 404-30-00

Або за адресою пр. Миру, 5Е.

 

*Ціни, вказані з ПДВ, станом на 26.10.2023, діють в Лексус Сервіс Кривий Ріг «Алмаз Сістем», пр. Миру, 5Е. Актуальні ціни, наявність та інші деталі дізнавайтесь у сервісних консультантів.