Насолоджуйтесь безпечними подорожами з нашими спеціальними пропозиціями на найнеобхідніші запасні частини для вашого автомобіля! Оновіть ваш автомобіль та забезпечте йому найвищий рівень безпеки та комфорту з нашими якісними продуктами:

  1. Склоочисники: Максимальна видимість під час водіння — це безпека на дорозі. Зберігайте чистоту скла і підвищуйте рівень безпеки для себе та пасажирів з новими склоочисниками від наших фахівців.
  2. Літній омивач: Відповідний догляд за вашим автомобілем включає не лише технічне обслуговування, але й підтримку його зовнішнього вигляду. Зберігайте чистоту та прозорість вашого скла з нашим літнім омивачем, який гарантує чудовий вид вашого авто протягом усього сезону.
  3. Фільтри: Ваше здоров'я та комфорт під час подорожей важливі для нас. Забезпечте своєму авто чисте повітря всередині кабіни, позбавившись від неприємних запахів та алергенів за допомогою наших фільтрів салону.
  4. Акумулятори: Почніть свою подорож з впевненістю. Гарантуйте надійний запуск вашого авто з новим акумулятором, який забезпечить стабільну роботу всіх систем автомобіля.

Звертайтеся до нас сьогодні та насолоджуйтеся безпроблемною та безпечною їздою з Лексус!

*пропозиція діє в Авторизованому сервісному центрі Лексус у Кривому Розі за адресою, пр. Миру, 5Е. з 06.05.2024 по 31.06.2024рр. (включно), за детальною інформацією прохання звертатись до консультантів.